1. خرید دستگاه سورتینگ
  2. انواع دستگاه سورتینگ
  3. دستگاه سورتینگ سیب درختی (خرید، قیمت 1400)

دستگاه سورتینگ سیب درختی (خرید، قیمت 1400)

دستگاه سورتینگ سیب درختی (خرید، قیمت 1400)

دستگاه سورتینگ سیب درختی

امروزه تلفیق صنعت با باغداری باعث سهولت بسیار در تمام زمینه ها شده است. و تقریبا برای هر کاری در یک باغ  دستگاهی وجود دارد. از جمله دستگاه میوه چینی، کندن علف هرز و… که به کیفیت بیشتر محصولات باغی کمک کرده است. در این میان دستگاه های سورتینگ میوه تاثیر به سزایی در افزایش کیفیت در ارائه محصول به مشتریان شده است.

امروزه دستگاه های سورتینگ متنوعی برای سورتینگ انواع میوه و محصولات خوراکی دیگر در کشورمان با بالاترین کیفیت طراحی و ساخته می ‌شوند. این دستگاه‌ها در ابعاد و برندهای مختلف و با قیمت های متنوع در بازار یافت می شوند. از جمله محصولاتی که دستکاه های سورتینگ آن ها در بازار موجود است می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • برنج
  • حبوبات
  • سیب زمینی
  • خیار
  • پرتقال
  • مرکبات
  • گیلاس
  • شلیل
  • سیب درختی
  • خرما
  • چای
  • انار

دستگاه های سورتینگ مناسب سورتینگ چای، برنج و حبوبات، دستگاه کالر سورتینگ یا لیزری است است.

فرایند سورتینگ سیب درختی

فرایند سورتینگ سیب درختی

یک دستگاه سورتینگ سیب درختی سه وظیفه و کاربرد مهم دارد که در ادامه نام برده شده اند:

  • دسته بندی محصول بر اساس سایز
  • دسته بندی محصول بر اساس رنگ
  • دسته بندی محصول بر اساس شکل ظاهری

مراحل کار یک خط سورتینگ سیب درختی به ترتیب زیر است:

  1. شستشوی محصولات
  2. پولیش محصولات
  3. خشک کن
  4. سورتینگ محصولات
  5. بسته بندی محصول

مراحلی که نام برده شد، تقریبا مشابه فرایندی است که در تمامی دستگاه های سورتینگ انجام می شود. لازم به ذکر است که بسته به نیاز و خواست مشتری ممکن است بخش هایی به خط سورتینگ اضافه یا کم شود. در ادامه به توضیح هر یک از این مراحل نام برده شده می پردازیم.

بخش شستشوی سیب درختی

بخش شستشوی سیب درختی

در شروع فرایند سورتینگ سیب ها به مخزن دستگاه ریخته می شوند و توسط نوار نقاله مرتب شده و به بخش شستشو منتقل می شوند. در این بخش سیب ها از هر گونه گل و لای و آلودگی روی پوست زدوده و شسته می شوند.

با توجه به کشت صنعتی سیب در کشورمان و وجود سم پاشی در مسیر پرورش سیب و همین طور این که محصولات در معرض گرد و غبار و حشرات هستند. شستشو بخش مهمی از فرایند سورتینگ سیب درختی است.

بخش مهمی از شستشوی سیب درختی، سم زداری آن است که توسط مایعات تمیز کننده و چرخشی که در وان شستشوی دستگاه که میوه ها در آن ریخته می‌شوند، وجود دارد انجام می گیرد. بعد از این مرحله میوه آب کشی شده و آماده پولیش می شود.

بخش پولیش میوه

بخش پولیش سیب درختی

پولیش میوه در فروش و یا صادرات آن به بازار کشور های خارجی و داخلی بسیار تاثیر می گذارد. چون بخش مهمی از فروش یه محصول غذایی ظاهر آن است و پولیش میوه آن را براق‌تر و زیبا تر می کند همچنین باعث ماندگاری و دوام بیشتر محصول می شود. البته این بخش را بسته به نیاز می توان حذف کرد.

خشک کن سیب درختی در خط سورت

خشک کن سیب درختی در خط سورت

خشک کن های میوه در خط سورت معمولا به صورت تونلی و با ظرفیت حداقل 4 الی 6 تن ساخته می شوند، یک خشک کن با این ظرفیت می تواند نیاز یک مجتمع فروش و نگهداری سیب در سردخانه ها را کاملا تامین کند.

سورت سیب درختی

سورت سیب درختی

در این بخش دستگاه با توجه به سه پارامتر شامل رنگ، سایز و شکل میوه، فرایند سورت و دسته بندی سیب درختی را انجام می دهد.

دستگاه هایی که قابلیت تشخیص رنگ را دارند، مجهز به دوربین های حرفه ای هستند که به نام دستگاه اپتیک یا کالر سورت شناخته می شوند.

در حال حاضر دستگاه های اپتیکی تنها توسط دو شرکت هلندی و ایتالیایی ساخته می‌شوند و سایر محصولات مشابه صرفا کپی از این دو هستند.

ساده ترین روش سورتینگ از طریق سایز میوه است برای این کار می توان با ایجاد قالب های ساده و یا شابلون فرایند سورتینگ را انجام داد. بهترین دستگاه سورتینگ برای این روش، دستگاه سورتینگ حجمی است. دستگاه های سورتینگ حجمی همانطور از نامشان پیداست فرایند سورتینگ را بر اساس حجم محصول انجام می دهند.

سورتینگ محصولات بر اساس شکل ظاهری نیز ساده نیست و ناز به دوربین های مخصوص در دستگاه دارد. برای حل این موضوع معمولا از نوار نقاله دستچین استفاده می شود که اپراتور ها کار جداسازی را به روش سنتی و دستی انجام می دهند.

کدام دستگاه سورتینگ سیب درختی برای ما مناسب است؟

کدام دستگاه سورتینگ سیب درختی برای ما مناسب است؟

نکات مهمی که باید زمان خرید دستگاه سورتینگ سیب درختی رو رعایت کنید در این بخش مورد بررسی قرار دادیم، دستگاه هایی که  2 تن الی 10 تن در روز  ظرفیت سورتینگ دارند، برای بیشتر تولیدکنندگان ایرانی از جمله سردخانه داران مناسب هستند.

بیشتر سردخانه های نگهداری سیب در ایران، در استان آذربایجان غربی، شهر ارومیه قرار دارند که تولید بیش از 80 درصد سیب کشور مان در این شهر است. در استان آذربایجان غربی بسیاری از تولید کنندگان و باغداران سیب درختی برای این که بتوانند محصول خود را با قیمت بسیار بالاتری به بازار عرضه کنند، از دستگاه سورتینگ سیب درختی استفاده می‌کنند.

یک سوال که اغلب پیش می آید این است که آیا دستگاه شست و شو مهم است یا تنها دستگاه سورتینگ کافی است؟

اگر در تیراژ بالا کار می کنید و نیاز به دستگاه اتوماتیک دارید، پیشنهاد می کنیم حتما از دستگاه شست و شو و پولیش استفاده کنید.

اما اگر  قصد دارید فقط کار سورتینگ را انجام دهید، و حجم محصول پایین تری دارید. یک مدل دستگاه سورتینگ قابل حرکت وجود دارد که ظرفیت آن 2 تن در روز است و همچنین می توانید توسط تراکتور یا ماشین های مشابه آن را به باغ منتقل کنید و جا به جایی آن هم ساده است.

نوشتهٔ پیشین
دستگاه سورتینگ حبوبات، نخود لوبیا (خرید، قیمت 1400)
نوشتهٔ بعدی
دستگاه سورتینگ خرما (خرید، قیمت 1400)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست